Βλάχος: «Θα κριθεί από εμάς το παιχνίδι»!

by Aquafeed 24

Ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 στο Βερολίνο θέλει να κάμψει την αντίσταση της Σπαντάου, για την 12η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Θοδωρής Βλάχος, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.

«Εμείς έχουμε το κίνητρο στον συγκεκριμένα αγώνα γιατί θέλουμε τους βαθμούς της νίκης. Η Σπαντάου μπορεί να μην καίγεται για τους βαθμούς αλλά πάντα στην έδρα της παλεύει όλους τους αγώνες. Είναι επικίνδυνη. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξεις στο Βερολίνο. Το ματς θα κριθεί από τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε εμείς την αναμέτρηση» υπογράμμισε ο Θοδωρής Βλάχος για το ματς του Σαββάτου με τους Γερμανούς.

Ο Χανιώτης αμυντικός του Θρύλου Δημήτρης Σκουμπάκης υπογράμμισε από την πλευρά του: «κερδίσαμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο τελευταίο ματς δοκιμάσαμε κάποια πράγματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπαντάου. Για εμάς ο αγώνας στο Βερολίνο είναι ένας ακόμη τελικός. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε το τρίποντο για να βρεθούμε πιο κοντά στην πρόκριση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA