Στην ανάλυση του αγώνα Γαλλία-Ιταλία έσπευσε να πάει για χάρη της Δημόσιας Τηλεόρασης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος πριν ξεκινήσει η εν λόγω αναμέτρηση μίλησε για την πρώτη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Γεωργίας με σκορ 17-10.

Τα λόγια του Ομοσπονδιακού τεχνικού στην ΕΡΤ:

«Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ σοβαρά και αποφασισμένα να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα στα πρώτα δύο οκτάλεπτα και στην επίθεση σκοράραμε με πολλούς τρόπους, είχαμε διάθεση, κολυμπήσαμε. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Στο τρίτο οκτάλεπτο δοκίμασα κάτι, να παίξω χωρίς τους δύο φουνταριστούς. Είναι ένα πράγμα που δεν έχουμε δουλέψει ούτε στην προπόνηση και ήθελα να το κάνω τώρα. Δοκίμασα αρκετά πράγματα και αυτό χάλασε τον ρυθμό μας. Δεν έχει καμία σημασία γιατί πιστεύω ότι αν χρειαζόταν να είμαστε σοβαροί για ένα ή για δύο οκτάλεπτα ακόμη θα το κάναμε.

Αν όλα πάνε καλά το Σάββατο με τη Γαλλία θα παίξουμε με την Ολλανδία εκτός απροόπτου. Πιστεύω ότι αν μπούμε στον αγώνα όπως σήμερα θα τα καταφέρουμε και εκεί. Είναι πολύ πιθανό να πέσουμε με τους Ολλανδούς στο χιαστί παιχνίδι. Οι Ολλανδοί είναι καλύτερη ομάδα και από τη Γεωργία και από τη Γαλλία. Εμείς μέχρι τότε θα έχουμε βελτιωθεί και θα έχουμε φτάσει κοντά στα στάνταρ που έχουμε συνήθως και θέλουμε να παρουσιάσουμε».

 

Facebook Comments