Βλάχος: «Κοινή η γραμμή μας, με τους προπονητές των σωματείων»

by Aquafeed 24

Στα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη (ΕΔΩ), μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νέων ανδρών & Εφήβων, Ηλία Μαχαίρα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην Ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Θόδωρος Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τον  Ηλία Μαχαίρα πραγματοποιήσαμε, στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη μας συνάντηση με συναδέλφους προπονητές της περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Θέλω να ευχαριστήσω  τον  Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιάννη Νάτσιο και τον έφορο Υδατοσφαίρισης της Περιφερειακής Επιτροπής Γιώργο Βορδουνά για την άρτια οργάνωση αυτής της συνάντησης, καθώς και τη φιλοξενία μας.

Ο ΣΕΠΥ προσκάλεσε 25 συναδέλφους προπονητές της Περιφέρειας Κ.Δ. Μακεδονίας και με όσους  ανταποκρίθηκαν, στο πρώτο αυτό κάλεσμα, συμφωνήσαμε ότι πρέπει να έχουμε κοινή γραμμή στην προσπάθεια  που κάνουμε να καθοδηγούμε, να γυμνάζουμε και να διδάσκουμε τα μυστικά της υδατοσφαίρισης σε αθλητές όλων των ηλικιών.

Με περίσσια αίσθηση ευθύνης θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε όσους περισσότερους προπονητές – συναδέλφους μπορούμε σε όλη την Ελλάδα, να ανταλλάξουμε απόψεις για την προπονητική και να οριοθετήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου πολίστα, ενός αυριανού Ολυμπιονίκη».

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA