Βλάχος: «Δεν ήμασταν φρέσκοι» – Αργυρόπουλος: «Σταδιακά θα φτάσουμε στο 100% της απόδοσής μας»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών έκανε το καθήκον της και ξεκίνησε νικηφόρα τους αγώνες της στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, στη Φουκουόκα. Επικράτησε με 13-9 επί της Αυστραλίας, σε έναν αγώνα όπου νίκησε και το άγχος της πρεμιέρας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και ο MVP του αγώνα Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα.

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Σε μια μεγάλη διοργάνωση, πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει δυσκολίες για το φαβορί. Η εικόνα δεν ήταν ιδανική για την ομάδα μας, η οποία μάλλον ζορίστηκε παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε. Ο βασικός λόγος που συνέβη αυτό ήταν το ότι οι παίκτες του δεν ήταν φρέσκοι. Δεχθήκαμε δυο γκολ αστεία και χάσαμε ευκαιρίες, σε κάποια σημεία, για να διευρύνουμε το σκορ. Όμως, στο τέλος δείξαμε ψυχραιμία και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ίσως επηρέασε και το γεγονός ότι είχαμε κερδίσει την Αυστραλία στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι, στο πλαίσιο του World Cup, με 10 γκολ διαφορά και επαναπαυτήκαμε. Τα νέα παιδιά εντάσσονται σιγά σιγά στο πνεύμα της ομάδας, καθώς είναι πολύ καιρό μαζί μας στην προετοιμασία και πιστεύω όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους. Στους νέους κανονισμούς έχουμε προσαρμοστεί».

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος τόνισε: «Δεν βρεθήκαμε στο επιθυμητό επίπεδο, στο 100% που θέλαμε, ειδικά στην άμυνα, στην πρεμιέρα μας στο Παγκόσμιο. Είχαμε σκαμπανεβάσματα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και να φτάσουμε σταδιακά σε αυτό το 100%. Παρόλα  αυτά, όταν χρειάστηκε, βρήκαμε ρυθμό και αντεπεξήλθαμε, φτάνοντας στη νίκη. Ανυπομονούμε για κάθε αγώνα ξεχωριστά Και άπαντες, θεωρώ, θα ανταποκριθούν στους στόχους και τις προσδοκίες που υπάρχουν».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA