Η απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής ανδρών κόντρα στη Σερβία δεν στοίχισε κάποιον αποκλεισμό, ωστόσο οφείλει να αποτελέσει εφαλτήριο για τη «γαλανόλευκη» προκειμένου να διορθωθεί σημαντικά, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι στη συνέχεια του Παγκοσμίου.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για το αρνητικό ρεκόρ της Ελλάδας με τα μόλις 3 γκολ στον αγώνα, ενώ τόνισε ότι η ομάδα δεν έκανε ούτε ένα σωστό στο παιχνίδι με τους Σέρβους και πρέπει να αλλάξει πολλά ενόψει του δύσκολου χιαστί με ΗΠΑ ή Αυσταλία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω με την εμφάνιση αυτή»
«Πολύ κακό παιχνίδι από την πλευρά μας σε όλους τους τομείς. Στο πρώτο μισό δεχθήκαμε εξι γκολ, όλα στον παραπάνω, δεν κάναμε ούτε μια άμυνα στον λιγότερο, που σε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια πρέπει να είσαι πολύ καλός στον παίκτη λιγότερο, και αντίστοιχα στον παίκτη παραπάνω δεν σκοράραμε. Στην επίθεση ήμασταν χωρίς ιδέες, χωρίς φαντασία, χωρίς πάθος, γενικά στο παιχνίδι ήμασταν χωρίς πάθος και τα τρία γκολ που πετύχαμε είναι αρνητικό ρεκόρ, ενώ όσο μέναμε εκεί η ψυχολογία μας έπεφτε και η συνέχεια ήταν υπέρ των Σέρβων. Κάναμε μια προσπάθεια στο 3ο οκτάλεπτο, εκεί που στην άμυνά μας δεν δεχθήκαμε γκολ, βγάλαμε κάποια λιγότερα αλλά και πάλι στην επίθεση ήμασταν χωρίς ιδέες.

Με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι και τώρα έχουμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην οκτάδα μέσα από ένα δύσκολο παιχνίδι στα χιαστί.

Το παιχνίδι αυτό δεν ήταν δίχως αύριο, δεν ήταν ένα παιχνίδι που σε βγάζει εκτός, είχαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε τη Σερβία για να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας, όχι μόνο δεν την αρπάξαμε, δεν προσπαθήσαμε και σωστά να πάρουμε την ευκαιρία αυτή και από εδώ και πέρα έχει συνέχεια. Αν κερδίσουμε το χιαστί θα είμαστε στους “8” και θα διεκδικήσουμε και πάλι ό,τι μας αναλογεί.

Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ, πολλά πράγματα σχετικά με την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν κάναμε το ίδιο παιχνίδι με το προηγούμενο (σ.σ. Μαυροβούνιο). Σε εκείνο είχαμε καλά στοιχεία, σε αυτό δεν είχαμε ούτε ένα. Σε ούτε ένα τομέα δεν είχαμε κάτι σωστό. Και βέβαια πρέπει να διορθώσουμε και την ψυχολογία μας. Τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι νοκ-άουτ και ή προχωράς ή μένεις πίσω».

Χριστόδουλος Κολόμβος: «Απογοητευτική εμφάνιση αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε».

«Ήταν μια απογοητευτική εμφάνιση. Φάγαμε πολλά μπλοκ, είχαμε κακές επιλογές στον παραπάνω. Δυστυχώς πρέπει να πάμε στο μηδέν και να τα δούμε όλα από την αρχή. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που, ή σε πάει στην απόλυτη αποτυχία, ή σε πάει στην οκτάδα και συνεχίζουν οι στόχοι. Πρέπει να το ξεχάσουμε, βέβαια πρέπει να διορθώσουμε και πολλά λάθη που κάναμε σήμερα. Το θέλανε περισσότερο, ήταν δίκαιη νίκη, ήμασταν πολύ κακοί στους περισσότερους τομείς, θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν μπορούσαμε.

Είχαμε προβλήματα στην επίθεση, κολλήσαμε. Μπορεί να τους λείπουν παίκτες, η Σερβία όμως είναι Σερβία και πρέπει να παίξεις το 100% για να την κοντράρεις, όχι να την κερδίσεις, και εμείς δεν το κάναμε σήμερα».

Facebook Comments