Δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα, από το ματς με το Καζακστάν, τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε πως η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, ήταν ένα στοιχείο που του άρεσε, ενώ επεσήμανε πως στο ματς με τις ΗΠΑ για την πρωτιά, περιμένει να δει μία φρεσκάδα από την ομάδα έπειτα από το rotation που έκανε σήμερα.

«Ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Δημιουργήσαμε φάσεις και ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από αυτό το ματς. Οι αντίπαλοι από δω και στο εξής, θα είναι πολύ πιο δύσκολοι» ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Ημασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και ήταν κάτι που τους είχα ζητήσει. Προσπάθησα να κάνω ένα rotation ώστε να έχω 15 παίκτες φρέσκους για τη συνέχεια που είναι πιο δύσκολη. Οσον αφορά τις ΗΠΑ, έχουμε κάνει προετοιμασίες μαζί τους και έχουμε παίξει φιλικά. Έχουν παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη πλέον και έχουν αφομοιώσει το στυλ παιχνιδιού. Αν όμως εμείς κάνουμε αυτά που συνήθως κάνουμε και είμαστε σε καλή μέρα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα πάντως οι ΗΠΑ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος» πρόσθεσε ο Θ. Βλάχος.

Νικολαϊδης: «Παίξαμε με περισσότερη ενέργεια σε σχέση με την πρεμιέρα»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης  Νικολαϊδης, που έκανε ένα εξαιρετικό ματς, είπε:

«Ήταν ένα ωραίο ματς για μας, αλλά σε δύο μέρες παίζουμε για την πρωτιά στον όμιλο. Παίξαμε καλύτερα και με περισσότερη ενέργεια σε σχέση με την πρεμιέρα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κι εγώ προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το ματς με τις ΗΠΑ. Πάμε βήμα βήμα. Το μετάλλιο στο Τόκιο μας έχει βάλει ένα βάρος ότι πρέπει να κερδίζουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε στην κορυφή».