Βλαχόπουλος στο Aquafeed24: «Η Ελλάδα είναι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου»

by Aquafeed 24

Τη διαπίστωση ότι το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο γρήγορο και εξουθενωτικό με τους νέους κανονισμούς έκανε ο Άγγελος Βλαχόπουλος κατά την έξοδο του από την πισίνα μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ.

Ο περιφερειακός της «γαλανόλευκης» στάθηκε στα 13 γκολ που δέχθηκε η ομάδα στην άμυνα, αλλά και στις αλλαγές που φέρνουν οι νέοι κανονισμοί.

Τέλος, τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, το έχει αποδείξει και θα το ξανακάνει στο άμεσο μέλλον.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μιλάει στο Aquafeed24

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που θέλαμε είναι μια καλή αρχή και το καταφέραμε. Στη συνέχεια κάναμε προσωπικά λάθη και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Όταν δέχεσαι 13 γκολ από τους Κροάτες είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Στην επίθεση ήμασταν πολύ καλοί, πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ήταν ένα τεστ για εμάς, όσον αφορά τι πρέπει να προσέξουμε, τις ποινές, τα πέναλτι και τον τρόπο που δίνονται με τους νέους κανονισμούς.

Δεχθήκαμε πολλές ποινές και γενικά δείξαμε τα δύο πρόσωπα που έχουμε. Το παιχνίδι πηγαίνει στους διαιτητές και θα υπάρχουν διαφορετικά σφυρίγματα στους Ευρωπαίους και μη Ευρωπαίους. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, πρέπει να προσαρμοστούμε.

Είμαστε εκτός τετράδας εδώ στο Europa Cup, πρέπει να συνεχίσουμε και να μη δείξουμε σημάδια διάλυσης. Όλα μετράνε στο Παγκόσμιο που έρχεται. Βλέπουμε όλες τις ομάδες στα μάτια, δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντι. Είμαστε και εμείς στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και το έχουμε αποδείξει και θα το κάνουμε στο μέλλον ξανά»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA