Βαθμολογική ανάσα για την ΝΕ Πατρών – Μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΓΣΠ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη, η οποία «ξεκόλλησε» και… ανεβαίνει, υπερασπιζόμενη της έδρας της απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου με το ευρύ 12-5. 

Με την ΝΕ Πατρών να παίρνει το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα και να φτάνει αισίως του 12 βαθμούς, η επικράτηση αυτή της 9ης Αγωνιστικής φέρει ιδιαίτερη σημασία τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Βαγγέλη Πάτρα παραμένει στους 3β.

Η ΝΕΠ κατάφερε στην αρχή του ματς να διαμορφώσει ένα καλό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος. Μεγάλο όπλο των «γηπεδούχων» αποτέλεσε η άμυνά, καθώς δέχθηκε μόλις δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στο δεύτερο με την Ευφρόσυνη Τσιμάρα να χρίζεται πρώτη σκόρερ (3 γκολ).

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 12-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-2, 3-1, 2-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Μιχαλάτου, Ζοφώλη, Λέβι 2, Ευφρ. Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα 2, Μοίραλη, Μαρία Ντάσιου 1, Δήμητρα Κοντάκου, Νιαρχάκου, Ανδρ. Κοντάκου, Κεπενού 1, Ρακ 2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 1 , Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 2, Πέττα, Μπεκίρη, Κάσσαρη, Γκοτζιά 2, Διαπουλή, Παπασηφάκη, Γκίκα.

Διαιτητές: Κυράνης, Αντζουλάκος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA