Με ένα εντυπωσιακό 4/4, με ευρείες επικρατήσεις και δείχνοντας την ποιότητά του ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Α2 γυναικών ο Ολυμπιακός Αλίμου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου μπήκε με το… πόδι στο γκάζι στη μάχη για την άνοδο στην Α1 γυναικών, τον μεγάλο στόχο του συλλόγου, τον οποίο θα διεκδικήσει στις 27 με 29 Μαΐου, με αντιπάλους τον ΓΣ Περιστερίου, τον ΝΟ Χανίων και τον ΟΦΗ, σε σύστημα αγώνων, όλοι εναντίων όλων.

Ο Ολυμπιακός Αλίμου κατάφερε να σημειώσει 81 τέρματα, σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, ενώ η αμυντική αποτελεσματικότητα της ομάδας φαίνεται ξεκάθαρα από τον αριθμό γκολ που δέχθηκε, τα οποία ήταν μόλις 21. Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου της Α2 γυναικών, η ταλαντούχα αθλήτρια της ομάδας, Βασιλική Δούλη, η οποία διανύει την πρώτη της σεζόν με το σκουφάκι της ομάδας του Αλίμου, μίλησε στο oly-alimou.οrg, κάνοντας τον απολογισμό της πρώτης φάσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο οικοδόμημα που χτίζει ο Ολυμπιακός Αλίμου, που στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Δούλη στο oly-alimou.org: 

«Ο στόχος εξ αρχής ήταν η άνοδος στην Α1 γυναικών, εξού και η πορεία της ομάδας μας. Θεωρώ ότι ο στόχος θα επιτευχθεί και ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός Αλίμου έδειξε τις προθέσεις του για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον, με τις μεταγραφικές επιλογές που έκανε, με κυριότερη αυτή της Αλεξάνδρας Ασημάκη, αλλά και του προπονητή που επιλέχθηκε, τον κ. Βαγγέλη Πάτερο. Προσωπικά, θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους που ξεκίνησαν κάτι από το μηδέν και έχω την τιμή να είμαι μέρος αυτού του ξεκινήματος».

Όσον αφορά το Φάιναλ Φορ της Α2 κατηγορίας γυναικών:

«Θα είναι πράγματι ένα κουραστικό τριήμερο, εν τούτοις, για αυτό προετοιμαζόμαστε ολόκληρη τη χρονιά. Γενικά, θεωρώ, ότι έχουμε να δείξουμε ακόμη περισσότερα πράγματα και να παίξουμε καλύτερα. Πάντα υπάρχει εξέλιξη, ειδικά όταν προσπαθείς πολύ».

Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού Αλίμου στην κανονική περίοδο: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ – ΑΣ ΑΡΗΣ 26-7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ- ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 19-5

ΑΣ ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 3-18

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 6-18

Facebook Comments