Το τριήμερο του Φάιναλ Φορ της Α2 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και με την ομάδα του Αλίμου να κάνει το απόλυτο 3/3 στις αναμετρήσεις της και να ανεβαίνει στην Α1! Η συγκριμένη άνοδος μάλιστα από ιστορικής πλευράς είναι ιδιαίτερη αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής αθλητισμού που γυναικεία ομάδα του Αλίμου θα βρεθεί στην πρώτη κατηγορία σε οποιοδήποτε σπορ.

Παρακολουθώντας από κοντά ολόκληρο το τριήμερο στο οποίο και οι 4 ομάδες που συμμετείχαν κατέβαλαν το μέγιστο των δυνάμεων τους μέσα στο νερό, μιλήσαμε με τις πρωταγωνίστριες των προσπαθειών αυτών και μας έδωσαν τις δικές του απαντήσεις και εντυπώσεις για τη διοργάνωση. Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού του Αλίμου με το ΝΟ Χανίων, ανάμεσα στις στιγμές χαράς που ζούσαν τα κορίτσια για την αγωνιστική τους επιτυχία και την επίτευξη του στόχου τους, επικοινωνήσαμε την παίκτρια του Αλίμου, τη Βασιλική Δούλη.

Η νεαρή περιφερειακός του Αλίμου η οποία αποτέλεσε άλλο ένα από τα πολύ σημαντικά «γρανάζια» στη «μηχανή» του Βαγγέλη Πάτερου, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρωτιά και το αήττητο της Α2 αλλά φυσικά και για το μέλλον της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία από του χρόνου. Η παίκτρια του Αλίμου με θητεία μεταξύ άλλων σε Νηρέα Χαλανδρίου, Ολυμπιακό και Εθνικό, ετοιμάζεται πλέον με την ομάδα του Αλίμου για την Α1 και όπως δήλωσε η ίδια είναι πανέτοιμη για αυτή την «περιπέτεια».

Η Βασιλική Δούλη στο #Aquafeed24:

«Αυτός ήταν ο στόχος μας εξ’ αρχής. Μείναμε αήττητες σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος όχι μόνο στο Φάιναλ Φορ και τώρα ετοιμαζόμαστε για την Α1. Κάθε παίκτρια ξεχωριστά είναι πολύ καλό επίπεδο. Ακόμα και σε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, βάλαμε κάτω το κεφάλι και είπαμε ότι θα τις αντιμετωπίσουμε όλες και ότι θα τα καταφέρουμε. Βέβαια είναι και στόχος για του χρόνου για να είμαστε έτοιμες για την Α1. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι θα έτοιμη για τη μεγάλη κατηγορία και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν αλλά και με τις ακαδημίες μας που θα μπορέσουν να βοηθήσουν σίγουρα, θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

Είναι πολύ ιστορικό το γεγονός και για την ομάδα μας, για τον Δήμο μας, για τον πρόεδρο της ομάδας, για όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενες που πετύχαμε το στόχο και πιστεύουμε πως τους βγάλαμε ασπροπρόσωπους όλους».