Βαριά τιμωρία σε Μυριοκεφαλιτάκη, Νίνου και Ελευθεριάδου!

by Aquafeed 24

Αρνητική εξέλιξη για την Εθνική ομάδα γυναικών, καθώς τρεις διεθνείς τιμωρήθηκαν από τη FINA για τη σύρραξη που προκλήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης με την Ολλανδία για το World League και για την οποία μόνον το Aquafeed24 σας είχε ενημερώσει, βλέποντας την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, πέντε αθλήτριες τιμωρήθηκαν με την Ελλάδα να στερείται στο μέλλον για δύο επίσημους αγώνες τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, την Ειρήνη Νίνου και τη Νικόλ Ελευθεριάδου.

Αντίθετα, για την Ολλανδία τιμωρήθηκαν η τερματοφύλακας Βίλεμς που στην τελευταία φάση είχε κατέβει στην επίθεση και έπειτα έγινε η σύρραξη, αλλά και η Σλίκινγκ.

Η Ελλάδα του Τεό Λοράντου έχει ακόμη να δώσει φιλικές αναμετρήσεις στη Βουδαπέστη, ωστόσο η τιμωρία των νεαρών διεθνών δεν θα μειωθεί σε αυτά τα παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι εάν η Εθνική ομάδα προκριθεί στο Super Final του World League, τότε θα στερηθεί των τριών αθλητριών για τα πρώτα δύο παιχνίδια.

Η Ολλανδία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των δύο αθλητριών της για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στη Βουδαπέστη με Ρωσία και Ισπανία.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA