Βανδαλισμός στο Ιωνικό πριν τον Ολυμπιακό! «Κομπλεξικά αποβράσματα»!

by Aquafeed 24

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr

Ο οπαδισμός «πλήγωσε» το «Ιωνικό» κολυμβητήριο Χίου, το οποίο βανδαλίστηκε από αγνώστους πριν την αναμέτρηση του ΝΟΧ με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του «Ιωνικού» Κολυμβητηρίου, που προφανώς θα μεριμνήσει για να σβηστούν πριν τον αγώνα, εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση για τους ανώνυμους δράστες Σ’ αυτήν αναφέρει:

«Αυτό είναι ένα μικρό μέρος της εικόνας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Προφανώς αυτά τα “παλικαράκια”, που δεν σέβονται ούτε τη φύση που τους γέννησε και ξερνούν το μυαλό τους πάνω σε ξένους τοίχους, δεν σέβονται ούτε τους εργαζόμενους, ούτε το χώρο. Έχουν δε τόσο θράσος τα κομπλεξικά αποβράσματα όσο έχει κάποιος που ξέρει πως ό,τι και να κάνει δεν θα τιμωρηθεί ποτέ. Στο έλεος της αλητείας, στο άσυλο της αλητείας αφού και αυτοί που η δουλειά τους είναι να τους βρουν για να πληρώσουν έχουν συμβιβαστεί. Τα παραπάνω δεν αφορούν τους πάντες, αλλά όσους δεν αφορούν οφείλουν να παίρνουν τα μέτρα τους.»

Ήδη ο Δήμος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου με τον Μ. Βουρνού να διαβεβαιώνει ότι σε λίγες ημέρες οι “άγνωστοι” θα γίνουν “γνωστοί”.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA