Βαγγέλης Πούρος: Η μεγάλη πρόκληση του Ολυμπιακού ανοίγεται μπροστά του

Κάτοικος Πειραιά θα είναι από του χρόνου - σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 - ο Βαγγέλης Πούρος που έχει όλο το μέλλον μπροστά του!

by Aquafeed 24

Το ότι πρωταγωνιστεί στις πιο κεντρικές πισίνες της Ευρώπης, όντας πιστός στο ραντεβού ενός ευρωπαϊκού τίτλου κάθε χρόνο δεν μετατρέπει τον Ολυμπιακό αδιάφορο ως προς τα εγχώρια τεκτενόμενα, τουναντίον έχει τα ραντάρ του στραμμένο μονάχα στο εξωτερικό. Ταλέντο, μεμονωμένο που φεγγίζει, υπάρχει διάχυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατά την προσφιλή τους τακτική, οι Πειραιώτες φροντίζουν να παίρνουν το ρίσκο με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Δικαιωμένοι γαρ.

Στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται λοιπόν από τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Πούρος σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24. Ένας νεαρός αθλητής που έβγαλε… μάτια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με το σκουφάκι του ΑΝΟΓ, όντας ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Παπαδόπουλου.

Ένας σύγχρονος αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, με δυνατό σουτ, έκρηξη στις νικήσεις του, τσαγανό, γρήγορο κολύμπι και συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας πάντοτε στο νου του το κλέψιμο. Ένας παίκτης που αγωνιστικά φέρνει αρκετά στον Νίκο Γκίλλα, θυμίζοντας τη δική του περίπτωση. Αν υπήρχε κάποιο βιντεοπαιχνίδι με την υδατοσφαίριση – εδώ δεν υπάρχουν άλλα κι άλλα, λέμε τώρα – τότε το potential τους θα ήταν στο… Θεό.

Ο Βαγγέλης Πούρος υπήρξε ένας εξ των κορυφαίων σκόρερ της Α1 πόλο ανδρών με 70 τέρματα τη σεζόν 2023-24. Ο γεννηθείς το 2003 περιφερειακός είχε αποτελέσει από πέρυσι κιόλας «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες του πάνω μισού του ελληνικού πρωταθλήματος και με τις εμφανίσεις που έκανε, ήταν δεδομένο πως είχε έρθει η ώρα για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

«Μεγάλη πόρτα θα διαβείς» άκουγε ο Βαγγέλης Πούρος και εκείνος δούλευε όλο και περισσότερο. Ήγγικεν λοιπόν αυτή η ώρα που θα γίνει μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Μέσω του «ισόβιου» πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού και μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης που δίνει τη δέουσα σημασία στην επόμενη μέρα ενσωματώνοντάς διαρκώς ό,τι καλύτερο (και υποσχόμενο) κυκλοφορεί στις ελληνικές πισίνες, ο νεαρός πολίστας βλέπει μία τεράστια πρόκληση να απλώνεται μπροστά του.

Η συμφωνία μάλιστα φαίνεται πως είχε κλείσει από πέρυσι, γεγονός βέβαια που δεν έκανε τον Πούρο να νιώσει «χορτάτος» και σίγουρος, κάθε άλλο. Δείγμα του πόσο  «διψασμένος» είναι. Η διαρκής ανέλιξή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος τον κάλεσε (ξανά) ενόψει της «γαλανόλευκης» προετοιμασίας, η οποία άρχισε – πλην των παικτών που βρίσκονται στη Μάλτα για το Final-4 του Champions League – τη Δευτέρα (3/6).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA