«Τυφώνας» Εθνικός!

by Aquafeed 24

Παρότι βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα, ο Εθνικός Πειραιώς πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Υδραϊκό και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά εξάδας!

Η ομάδα του Φανή Κουντουδιού με ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και εκμεταλλεύτηκε ακόμη μια φορά την έδρα της επικρατώντας 10-5.

Μόνo στο πρώτο οκτάλεπτο έγινε το αναμενόμενο ντέρμπι και ο Υδραϊκός του φάνηκε απειλητικός και μάλιστα προηγήθηκε με 3-1. Στη συνέχεια, όμως, ο Εθνικός, με όπλο την άμυνα καθήλωσε τα ατού του αντιπάλου και επέβαλε τον ρυθμό του βρίσκοντας λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους και συγκεκριμένα στον παίκτη παραπάνω (πολύ καλός), στην κόντρα, αλλά και από την περιφέρεια. Με ένα εκπληκτικό σερί 7-0 οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 8-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου, για να γίνει το τελικό 10-5 στο τελευταίο οκτάλεπτο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-5

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-0, 3-1, 2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης 2, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης 2, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος, Στελλάτος, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ 1, Μάντης, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA