Τσίριτς: «Πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα των αθλητριών μου»!

by Aquafeed 24

Δείγματα της τεράστιας ποιότητας της έδειξε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Εθνικό Πειραιά για την 15η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 12-8 ως τυπικά φιλοξενούμενες, παίζοντας εκπληκτική άμυνα με ένα «δάσος» από μπλοκ μπροστά από την απροσπέλαστη Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ έφθασαν να προηγούνται έως και 1-7 στο 2ο οκτάλεπτο.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Τσίριτς, καθώς και η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου (3 διαδοχικά γκολ στο παιχνίδι), μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Είμαι ικανοποιημένος, γιατί είχαμε καλό ρυθμό και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα! Πραγματικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των αθλητριών μου. Τώρα, θα συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια, που θα είναι πιο δύσκολη».

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Σίγουρα, είναι πολύ δυνατά παιχνίδια, χαιρόμαστε που το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλες χρονιές, είναι κάτι που θέλουμε, ώστε να φαίνεται και το άθλημα μας περισσότερο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε, είχαμε προετοιμαστεί σωστά και φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τα παιχνίδια αυτά μας βοηθούν για την Ευρώπη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA