Τσίριτς: «Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι με τον Εθνικό»!

by Aquafeed 24

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο (5/3) στις 16:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ως τυπικά φιλοξενούμενες, για τη 15η αγωνιστική της Α1. Τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, παίζοντας με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του ματς με τον Εθνικό.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό. Αύριο, πρέπει να έχουμε έμπνευση στο παιχνίδι μας, για να φτάσουμε στην επικράτηση που θέλουμε. Ελπίζω, όλες μου οι αθλήτριες να είναι καλά, σε καλή κατάσταση. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό τον αγώνα».

Βασιλική Πλευρίτου: «Η ομάδα μας ολοκλήρωσε ακόμα ένα στόχο, μετά την πρόκριση μας στο Final-4 του Κυπέλλου, την Τετάρτη. Είχε προηγηθεί και η μεγάλη πρόκριση στο Final-4 της Euroleague, το περασμένο Σάββατο. Είμαστε χαρούμενες και για τις δύο προκρίσεις που πήραμε. Τώρα, κοιτάμε τα ματς του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρήσουμε την αήττητη πορεία που έχουμε. Αύριο, αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό και, φυσικά, θέλουμε μία ακόμη νίκη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA