Ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός θα αναμετρηθούν αύριο στο Παπαστράτειο στον Πειραιά για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά της Α1 Γυναικών. Οι δύο ομάδες θα ψάξουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για βρεθούν στα τελικά του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλεξάνταρ Τσίριτς και η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσαν στο olympiacossfp.gr πως είναι έτοιμοι για το παιχνίδι και πως περιμένουν να είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Οι δηλώσεις τους:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Η ομάδα είναι έτοιμη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για τις τελευταίες φάσεις της σεζόν 2021-22. Σεβόμαστε την ομάδα του Εθνικού, όπως κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε και σίγουρα, θα διεξαχθούν ενδιαφέρονται παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια στο νερό, να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας σε όλη τη διάρκεια και να παίξουμε με σοβαρότητα. Θα είναι παιχνίδια επιπέδου και περιμένω μία υψηλή απόδοση από τις αθλήτριες μου».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Αύριο ξεκινούν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος, κόντρα στον Εθνικό. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουμε κατακτήσει τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους της σεζόν. Θέλουμε να προκριθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος με δύο νίκες και η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει και σε αυτά τα παιχνίδια, για την κατάκτηση του τελικού μας στόχου, που είναι το πρωτάθλημα. Σας περιμένουμε αύριο στο Παπαστράτειο, στις 15:00».