Τροπαιούχος ο ΝΟΒΑ – Χρυσά στο φινάλε ο ΑΝΟ Γλυφάδας και οι Αλζιγκούζη / Φραγκάκη του ΝΟ Βουλιαγμένης (pics)!

Ο ΝΟΒΑ ήταν ο θριαμβευτής του Εθνικού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (7/5) στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης. Η ομάδα του Βόλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πολυνίκης με 241 βαθμούς στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων.

Τη δεύτερη θέση στη Γενική Βαθμολογία πήραν οι Υάδες (118 β.) και την τρίτη ο ΑΝΟ Γλυφάδας (117 β.).

Όσον αφορά το ποιοι πρωταγωνίστησαν στους τελικούς της τρίτης και τελευταίας ημέρας:

Το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ντουέτο κατέκτησαν οι Μαρία Αλζιγκούζη / Ελένη Φραγκάκη του ΝΟ Βουλιαγμένης, εκτελώντας πολύ όμορφα το πρόγραμμά τους, που βαθμολογήθηκε με 303,0624 β. Ασημένιες ήταν οι Α. Καμαρινοπούλου / Δ. Καρατζόγλου του ΑΝΟ Γλυφάδας με 282,6916 β. και χάλκινες οι Δ. Πέντζα / Σ. Ρηγάκου του ΑΟΑ Υάδες με 276,4375 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Ντουέτο ΕΔΩ.

Στο Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο πρώτευσαν οι Φ. Κουκουσέλης / Ξ. Σίρινα του ΝΟΒΑ με 167,6833 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, εξάλλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος, το Ελεύθερο Ομαδικό, με τις Βενιέρη, Δεληγιάννη, Καμαρινοπούλου, Καρατζόγλου, Καριώρη, Κοντού, Μαλκογεώργου, Παπαδάκη, που βαθμολογήθηκαν με 374,5771 β., με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες.

Το ασημένιο πήρε ο ΝΟΒΑ με 295,8666 β. και το χάλκινο οι Υάδες με 296,3417 β. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα και ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας.

Πηγή: Koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA