Ο Μάρο Γιόκοβιτς έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Γιουγκ το 2003, όταν έπαιξε για πρώτη φορά στον κροατικό σύλλογο, σε ηλικία δεκαέξι ετών. Τα επόμενα δέκα χρόνια, ο έμπειρος αριστερόχειρας έγινε βασικό μέλος στην κατάκτηση πολλών τροπαίων, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία της Γιούγκ.

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν που πέρασε στην ιταλική Pro Recco, με υπερηφάνεια ο Μάρο επέστρεψε στην πατρίδα του και με τη Γιούγκ έγραψε τις πιο όμορφες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015/2016. Εκείνη τη σεζόν σημείωσε απίστευτη επιτυχία, κατακτώντας πέντε τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του LEN Champions League στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά από μια πλούσια καριέρα, ο Μάρο Γιόκοβιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση στον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2019/2020, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπρέσια τη σεζόν 2020/2021, όπου κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η καρδιά του ήταν πάντα στραμμένη στην ομάδα της πατρίδας του και σήμερα, ο Κροάτης αριστερόχειρας επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Jug Adriatic Insurance για δύο επιπλέον χρόνια.