Από τον ΓΣ Περιστερίου, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, η Δανάη Κωνσταντοπούλου θα συνεχίσει την καριέρα της στην ΑΕΚ, ενισχύοντας την ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς ενόψει της επερχόμενης απαιτητικής χρονιάς.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Δανάη Κωνσταντοπούλου. Η 21χρονη (03/12/2002) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και από το 2015 έως το 2020 κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις με τα τμήματα υποδομής και με την πρώτη ομάδα. Το 2020 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας Νέων Γυναικών, ακολούθησε ο Νηρέας Χαλανδρίου (2021-22), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου.

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Πιστεύω πως θα έχουμε μια άψογη συνεργασία με τους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς με τα περισσότερα άτομα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».