Επιτακτική ανάγκη έχει δημιουργηθεί για όλους τους συλλόγους της Α1 κατηγορίας, έτσι ώστε να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν τις εκκρεμότητες τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς αυτή θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο, επομένως η έναρξη της προετοιμασίας φέτος έρχεται πιο γρήγορα από ποτέ.

Στο ίδιο πλαίσιο βρίσκεται φυσικά και η ανδρική ομάδα του Π.Φαλήρου, η οποία παρέμεινε στην κατηγορία στη διαδικασία των Πλέι Άουτ κόντρα στον Ηλυσιακό και αναζητά τον νέο προπονητή της ομάδας, μετά την αποχώρηση από το ανδρικό τμήμα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, πρώτη επιλογή για τον πάγκο του ΑΟΠΦ είναι ένας προπονητής με λαμπρή διαδρομή στο εξωτερικό και σπάνιο βιογραφικό, ο Κώστας Βαμβακάρης, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Βαμβακάρης διαπρέπει στην Αίγυπτο, προσφέροντας τεχνογνωσία τόσο σε εθνικό επίπεδο, ενώ τελευταίος του σταθμός είναι η Αλ Αχλί, ένας κορυφαίος σύλλογος της αφρικανικής χώρας. Εν τούτοις, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται ως πρώτη επιλογή στη λίστα του ΑΟΠ Φαλήρου για να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη ημέρα, ενώ το όνομά του αποτελεί εγγύηση που θα είναι απαραίτητη στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακόμη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα το επόμενο διάστημα και το σενάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κώστας Βαμβακάρης να αποκτήσει σάρκα και οστά.