Σχεδόν ολοκληρωμένο μπορεί να θεωρείται το ρόστερ του νταμπλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει γοργά στον μεταγραφικό σχεδιασμό και πλέον απομένουν… οι ανακοινώσεις!

Ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά θα έχει όπως πάντα υψηλότατους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη, με στόχο φυσικά να βρεθεί στο FINAL 4 του LEN Champions League, ενώ παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δυναμώσουν τον ελληνικό κορμό τους και βάσει αυτού βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή του Ιπποκράτη Χαλυβόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24!

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες, είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην άμυνα φουνταριστού, έχοντας αγωνιστεί εκτός του «Θρύλου» σε ΑΝΟ Γλυφάδας και ΑΟΠ Φαλήρου τα προηγούμενα χρόνια.

Με τις Εθνικές ομάδες, ο Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι και το ίδιο καλοκαίρι το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Μινσκ.