Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ολοκληρώθηκε για ακόμα μία χρονιά με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται για 14η χρονιά και 10η συνεχόμενη πρωταθλητής Ελλάδος, ακολουθώντας μια αήττητη πορεία μέσα στη σεζόν. Ο προγραμματισμός για του χρόνου, ωστόσο, έχει ξεκινήσει από πολλού και η συγκεκριμένη περίοδος είναι η κρισιμότερη για τα μεταγραφικά «μπασίματα» ενόψει της νέας σεζόν.  

Ο Άλιμος κατάφερε να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο της σεζόν 2023-24, κατακτώντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα, έπειτα από μία πολύ δυνατή σειρά αγώνων με τον Πανιώνιο. Μόλις στην πρώτη της χρονιά στην Α1, η ομάδα των νοτίων προαστίων δήλωσε βροντερό «παρών» στην κατηγορία και απέδειξε ότι ήρθε όχι μόνο για να μείνει, αλλά και να εδραιωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε από την ομάδα η Ολλανδή αμυντικός Ίλσε Κούλχαας, σε ένα ξεκίνημα με τον Πάνο Βέργο πλέον στο τιμόνι για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, έχοντας αρκετά υψηλές φιλοδοξίες.

Το Aquafeed24 είναι στη θέση να σας πληροφορήσει ότι ο Άλιμος κυνηγάει δυναμικά την ενίσχυση της… εστίας του και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλεξία Τζούρκα.

Η Τζούρκα – γεννημένη το 1997 – ξεκίνησε να παίζει στον Ιωνικό, μεταβαίνοντας σε ηλικία 18 χρονών στον ΚΟΠΙ, και αμέσως μετά στον Ηλυσιακό. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον Εθνικό, όπου και κατάφερε να επιστρέψει την ομάδα στην Ευρώπη τη σεζόν 2018-19, ενώ το 2019 μετέβη στον Πανιώνιο, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια, αποτελώντας επίσης σημαντικότατο παράγοντα στην επιστροφή και καθιέρωση του γυναικείου τμήματος του «Ιστορικού» στα μεγάλα σαλόνια. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας και πάλι σπουδαίες εμφανίσεις και φέρνοντας την ομάδα στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.

Οι ενισχύσεις για τον Άλιμο δεν τελειώνουν εδώ, με την ομάδα του Πάνου Βέργου να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της, έχοντας στα σκαριά και μία εξίσου δυνατή μεταγραφή, για την οποία θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως.