Ένα σημαντικό ζήτημα είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει θετικά η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία αυτό το διάστημα κινείται για να καλύψει ποιοτικά τη δεύτερη θέση ξένου αθλητή.

Ο Παναθηναϊκός, βρισκόμενος σε σωστό δρόμο, επιχείρησε να φέρει κάποιο ελίτ όνομα από το εξωτερικό και βρέθηκε πολύ κοντά σε υψηλού επιπέδου παίκτες όπως ο Στραχίνια Ράσοβιτς, ο Κολόντ, ο Γκογκόφ, ωστόσο οι συγκεκριμένοι παίκτες για διαφορετικούς λόγους και παρότι γοητέυτηκαν από το project, δεν ήρθαν φέτος στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να κλείνουν την πόρτα για το μέλλον.

Η κινητικότητα του «τριφυλλιού» του Δημήτρη Μάζη δεν μειώθηκε εν τούτοις και πλέον το #AQF24 είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε Αμερικανό διεθνή σκόρερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη και μάλιστα έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζοντας με την παρουσία του.

Τις επόμενες ώρες, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί θετικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς και να αποκαλύψουμε το όνομα του Αμερικανού διεθνή περιφερειακού, o οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τις ΗΠΑ.