Υψηλούς στόχους και για τη νέα χρονιά θα έχει ο Πανιώνιος, με τον «Ιστορικό» να ανεβαίνει διαρκώς τα τελευταία έτη και η φετινή του ευρωπαϊκή πορεία άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση στον σύλλογο, ενώ οι «Πάνθηρες» στηρίζουν την προσπάθεια των παικτών, του Κώστα Δήμου, αλλά και της Διοικητικής εγγύησης που αποτελεί το όνομα του Ηλία Μπουζαλά.

Ήδη, ο Πανιώνιος έχει ανακοινώσει δύο σημαντικές επιστροφές, του Νίκολα Μοσκόφ και του Κώστα Γαλανίδη, ενώ από τη φετινή ομάδα οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι αθλητές διατηρούν συμφωνία και για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» κοιτάζουν την αγορά για την ενίσχυσή τους και όπως σας έχουμε γνωστοποιήσει έχουν στο στόχαστρο τον θρυλικό, Κώστα Μουρίκη.

Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να επιδιώκει την ενίσχυσή του και σε αυτό το πλαίσιο κοιτάζει την περίπτωση του Αχιλλέα Γραμματικού, με τον νεαρό αμυντικό να έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του φορώντας το απαιτητικό σκουφάκι του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, έχοντας συνεχή βελτίωση και αποτελώντας μια ιδιαίτερα τίμια περίπτωση αθλητή που παίζει πάντα για το σύνολο με αυταπάρνηση.

Ο 22χρονος διεθνής αμυντικός και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων, βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις όταν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο FINAL 8 του LEN Champions League, που αποτελεί και τον μεγάλο «ερυθρόλευκο» στόχο για φέτος.