Ενίσχυσης… συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δουλεύει καθημερινά το πλάνο για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα του Δημήτρη Μάζη στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της LEN.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αγκόρτσα, το «τριφύλλι», σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Διονύση Μπραΐμη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρυσι κατέκτησε το LEN Challenger Cup με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο 23χρονος αθλητής αγωνίζεται στην περιφέρεια και πρόκειται για μια εξαιρετικά αξιόπιστη περίπτωση αθλητή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές, ενώ πέρυσι με το σκουφάκι του Απόλλωνα πέτυχε κομβικά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ξεχωρίζοντας από νεαρή ηλικία, ο Μπραΐμης κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι με την Εθνική ομάδα, ενώ στην Α1 ανδρών έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι του Εθνικού, του ΑΝΟ Γλυφάδας με προπονητή τον Δημήτρη Μάζη, καθώς και με τον Πανιώνιο, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν ο Απόλλωνας.