Μια έντονη σεζόν γεμάτη επιτυχίες ολοκληρώθηκε για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος φρόντισε να αφήσει γερό αποτύπωμα στην πρώτη του χρονιά στην Α1 κατηγορία γυναικών και ο σύλλογος προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τον βρει στο LEN Champions League.

Η αρχή έγινε με τις δύο διεθνούς εμβέλειας «βόμβες», δηλαδή με την απόκτηση της Ίλσε Κούλχας και της Μάουντ Μέγκενς, των δύο Ολλανδών αθλητριών με την τρομερή ποιότητα, ενώ τώρα το #AQF24 είναι σε θέση να γνωστοποιεί το ενδιαφέρον του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ για την Εμμανουέλα Αρχοντάκη, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από τα… δοκάρια της ομάδας.

Η Αρχοντάκη είναι γεννημένη το 2001 και αποτελεί μια άκρως ταλαντούχα τερματοφύλακας, η οποία από νεαρή ηλικία έγινε μέλος των εθνικών ομάδων, ενώ επίσης γρήγορα συμμετείχε με τον ΑΝΟ Γλυφάδας τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μετά την καθιέρωση της στον ΑΝΟΓ, η Αρχοντάκη έπαιξε με το σκουφάκι της ΑΕΚ, συμβάλλοντας στην καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ τελευταίος σταθμός της αποτέλεσε ο ΝΟ Λάρισας.

Με τις μικρές Εθνικές ομάδες έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2018 στο Βελιγράδι. Στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ θα αποτελέσει δίδυμο με την Αλεξία Τζούρκα, όπως σας είχε ενημερώσει το #Aquafeed24.