Ο παίκτης με την καλύτερη προσποίηση στο παγκόσμιο πόλο, ο Μίλος Τσουκ, φαίνεται ότι επιστρέφει στη Νόβι Μπέογκραντ και θα αποτελέσει μέλος της ομάδας του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Σκουμπάκη.

Χρυσός Ολυμπιονίκης, τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2015 στο Καζάν, ο Σέρβος αθλητής επιστρέφει στη Νόβι, στην οποία αγωνίστηκε το 2020, ύστερα από μια διετία στη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς που παράλληλα έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα.

Ο Τσουκ είχε προτάσεις τόσο από τη Σάμπατς, όσο και από τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η προσφορά της Νόβι Μπέογκραντ ήταν… τρομερή και έτσι επιστρέφει στο Βελιγράδι για να βρει εκεί τους Ραντούλοβιτς, Ντομποζάνοφ και πιθανώς τον Λούκιτς, με τους οποίους έπαιξε φέτος μαζί στη Ραντνίτσκι, καθώς και τον Φίλιπ Φιλίποβιτς που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για την πρωταθλήτρια Σερβίας.

Πλέον, ο Ζίφκο Γκόσιτς θα έχει στις τάξεις του τέσσερις χρυσούς Ολυμπιονίκες, τους Φιλίποβιτς, Γιάκσιτς, Πιέτλοβιτς και Τσουκ, καθώς και τους Ασημένιους στο Τόκιο, Άγγελο Βλαχόπουλο και Δημήτρη Σκουμπάκη, όπως φυσικά και τον MVP του Φάιναλ 8 Αλβάρο Γρανάδος.