Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, ενόψει της νέας σεζόν και της παρθενικής του συμμετοχής στην Ευρώπη και το LEN Champions League, κινείται να πραγματοποιήσει πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πιο ενισχυμένος και να διεκδικήσει περισσότερα. 

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάνο Βέργο και την ανακοίνωση της Ίλσε Κόολχας στην ομάδα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ βρισκόταν στα σκαριά για μία μεταγραφή που θα αποτελέσει μία από τις κορυφαίες του φετινού καλοκαιριού και δεν είναι άλλη από την προσθήκη της κορυφαίας Μάουντ Μέγκενς

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του #AQF24, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και η διεθνής Ολλανδή, που φέτος αγωνιζόταν στην Αυστραλία, επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά και το πέρασμα της στον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν 2021-22. 

Η Μέγκενς είναι γεννημένη το 1996 και αποτελεί μία από τις εξυπνότερες παίκτριες του κόσμου, αγωνίζεται κατά βάση στην αριστερή πλευρά, αλλά προσφέρει σε όλη την περιφέρεια. Υπήρξε βασικό μέλος των «Οράνιε», με σημαντικότερες διακρίσεις την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018 με την εθνική γυναικών, όπως και το ασημένιο στην ίδια διοργάνωση, στη Βουδαπέστη το 2014 και στο Βελιγράδι το 2016. Παράλληλα, είναι ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2015 στο Καζάν, ενώ την ίδια χρονιά αναδείχθηκε δεύτερη καλύτερη παίκτρια στην Ευρώπη, σε ηλικία 18 χρονών. 

Προέρχεται από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο USC, με το οποίο έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις, όπως μία θέση στην κορυφαία επτάδα του NCAA, πάνω από μία φορά. Έχει κερδίσει επίσης το Cutino Award, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μαζί με την Κούλχας.

Είναι φανερό πως ο Άλιμος όχι μόνο έχει μεγάλες προσδοκίες για την νέα χρονιά, αλλά με μεταγραφές υπόβαθρου όπως αυτή της Μάουντ Μέγκενς, μπορούμε να μιλάμε για μια ομάδα που θα διεκδικήσει πλέον μια θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος. Είναι παράλληλα, δεδομένο ότι με την προσθήκη των δύο διεθνών Ολλανδών, και όχι μόνο, η ομάδα του Πάνου Βέργου έχει υψηλές βλέψεις και στην Ευρώπη.