Ενίσχυσης συνέχεια για τον δυναμικό ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος προχωρά με σημαντικά και συντονισμένα βήματα, ώστε να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί σε Ελλάδα και LEN Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο των μεταγραφών, η ομάδα του Πάνου Βέργου βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση της Ηρώς Καριπίδου, θέλοντας να προσθέσει μια ακόμη ποιοτική λύση στην αριστερή πλευρά, με τη νεαρή περιφερειακό να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στην Α1 γυναικών τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έχει συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ με τον νέο προπονητή του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ.

Γεννημένη το 1999 η Ηρώ Καριπίδου ξεκίνησε το πόλο σε ηλικία οκτώ ετών από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία σε μικρή ηλικία, αγωνιζόμενη την τριετία 2016-2019 με το σκουφάκι του ΝΟ Ρεθύμνου. Το επόμενο βήμα στην καριέρα της έγινε το 2019, παίζοντας για λογαριασμό του ΝΟ Λάρισας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Έως τώρα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson έχει ανακοινώσει την Ίλσε Κούλχας και την Μάουντ Μέγκενς, ενώ το #ΑQF24 σας έχει γνωστοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον για την Αλεξία Τζούρκα, την Εμμανουέλα Αρχοντάκη και τώρα για την Ηρώ Καριπίδου, ενώ έπεται συνέχεια!