Φθάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά τουλάχιστον το ελληνικό πρωτάθλημα και αρκετοί σύλλογοι κινούνται ήδη, εδώ και καιρό, για την υλοποίηση του σχεδιασμού που θα τις δυναμώσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του #AQF24, δύο ομάδες από την πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών έχουν στο μικροσκόπιο την περίπτωση του Γεωργιανού διεθνή, Νίκα Σουσιασβίλι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με το σκουφάκι της Νόβι Μπέογκραντ και φέτος συνυπάρχει στο Βελιγράδι με τον Άγγελο Βλαχόπουλο και τον Δημήτρη Σκουμπάκη.

Ο Σουσιασβίλι διακρίνεται για το δυνατό σουτ που έχει το αριστερό του χέρι, έχει εύρος στην κίνηση, το.. έχει από μακρινή απόσταση και κολυμπάει γρήγορα, ενώ αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής Γεωργίας με συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις και σε διασυλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στη Ντιναμό Τιφλίδας, τη Σάμπατς και στη Σπαντάου.

Είναι μια ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση αθλητή, με μεγάλο κίνητρο να πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη ομάδα και να δείξει τι μπορεί να κάνει, ενώ φέτος πήρε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη Νόβι, ειδικότερα μετά την αποπομπή του Ντούσαν Μάντιτς από τον σερβικό σύλλογο για ακατανόητους λόγους. Ο Σουσιασβίλι είχε ακουστεί ως όνομα και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ελληνική ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα θέλησε να τον φέρει στη χώρα μας, ωστόσο τότε η Νόβι Μπέογκραντ ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Δύο ελληνικοί σύλλογοι έχουν κοιτάξει την περίπτωση του και όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα αναφέρουμε ποια εκ των δύο έχει προβάδισμα, καθώς σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει, ότι υπάρχουν στόχοι μπροστά και ότι οι φημολογίες που ακούγονται στα καφενεία, δεν αποτελούν είδηση.