Τόνια Σολανάκη στο #AQF24: «Δεν πήγαν όλα όπως τα σχεδιάσαμε – Δε μας αποσπά κανείς από το στόχο μας»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Το #Aquafeed24 βρέθηκε κοντά σε έναν ακόμη αγώνα αυτό το σαββατοκύριακο. Αυτή τη φορά με αφορμή το πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αλίμου και το Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Μιλήσαμε λοιπόν με τους πρωταγωνιστές για να μας δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για το παιχνίδι.

Η πολύπειρη παίκτρια του Περιστερίου Τόνια Σολανάκη μας μίλησε για το παιχνίδι, για τα λάθη της ομάδας της, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει. Στη συνέχεια εξήγησε το πως βλέπει το μέλλον για την ομάδα της αλλά τον άμεσο στόχο που έχει το πλάνο της ομάδας.

 

Η Τόνια Σολανάκη στο #Aquafeed24:

 

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκινήσαμε καλά, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Παραμένουμε όμως στο στόχο μας, που είναι μοναδικός και είναι η άνοδος. Ο κύριος Πάτρας έχει πλάνο ώστε πέρα από τα πιο έμπειρα κορίτσια, να βοηθήσουμε να πλαισιωθεί η ομάδα και με κορίτσια από το Περιστέρι και να ανεβάσουμε μια υγιή ομάδα στην Α1. Αυτό φαίνεται γιατί δίνει χρόνο σε όλες τις αθλήτριες, όπως έδωσε και σήμερα. Καταλάβαμε τα λάθη μας και θα τα δούμε και στο βίντεο. Αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και νομίζω ότι με την προσπάθεια που κάνουμε και τον τρόπο που δουλεύουμε θα δικαιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, δουλεύουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και αυτό κάναμε και σήμερα. Δε μας αποσπά τίποτα και κανείς από τους στόχους μας και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA