Το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης!

by Aquafeed 24

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο του τμήματος υδατοσφαίρισης για τη σεζόν 2020-21, με τον Γιάννη Κατρουζανάκη, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να συνεχίζει για 5η διαδοχική χρονιά στο «τιμόνι» της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας».

Παράλληλα στο πλευρό του συνεχίζουν ο Χρήστος Μπάκας και Δημήτρης Μιτελούδης, ενώ ο Διονύσης Μητρόπουλος, που… κρέμασε το σκουφάκι του αυτό το καλοκαίρι, ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει το ρόλο του team manager.  Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής παραμένει για 7η διαδοχική χρονιά ο Θοδωρής Μπερδές, με συνεργάτες τους Γιάννη Παυλάκη, Μιχάλη Δραγώνα και Κέλλυ Καλτσίδου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο του τμήματος υδατοσφαίρισηςγια τη σεζόν 2020-21:

Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας συνεχίζει για 5η διαδοχική χρονιά ο Γιάννης Κατρουζανάκης, ο οποίος έχει συνδυάσει το όνομά του με όλες τις επιτυχίες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας»! Ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση το καλοκαίρι του 2016, όταν ως παίκτης του Απόλλωνα κρέμασε το σκουφάκι του στην Α2 των Ανδρών, κι έκτοτε έχει βάλει την «υπογραφή» του στη συνεχώς ανοδική του πορεία.

Team Manager της ομάδας αναλαμβάνει ο Διονύσης Μητρόπουλος! Ο 39χρονος, που στο τέλος της σεζόν αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής, παραμένει στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης αναλαμβάνοντας αυτόν τον πολύ σημαντικό – συνδετικό μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος – ρόλο.

Στο πλευρό του Γιάννη Κατρουζανάκη, όπως και πέρυσι, παραμένουν ο προπονητής φυσικής κατάστασης και κορυφαίος στον τομέα του Χρήστος Μπάκας, που θα έχει εκ νέου την ευθύνη της εκγύμνασης των παικτών, αλλά και ως βοηθός του ένας ακόμη ακούραστος «εργάτης» ο Δημήτρης Μιτελούδης. Ο τελευταίος αναλαμβάνει φέτος την τεχνική καθοδήγηση τόσο της ομάδας των Εφήβων όσο και των Νέων Ανδρών.

Στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει για 7η διαδοχική χρονιά ο Θοδωρής Μπερδές, ο οποίος θα συνεχίζει το πολύ σημαντικό έργο που ανέλαβε από την πρώτη ημέρα.

Ο επίσης εξαιρετικός προπονητής Γιάννης Παυλάκης συνεχίζει κι εκείνος για 2η σερί σεζόν ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, όπως και ως τεχνικός των τμημάτων Μίνι Παίδων και Παίδων.

Τέλος, προπονητές των τμημάτων «Ακαδημίες» και Προ – Μίνι θα είναι οι (επίσης) απολύτως καταρτισμένοι τεχνικοί Μιχάλης Δραγώνας και Κέλλυ Καλτσίδου.

Καλή σεζόν με υγεία σε όλους!

 

Αναλυτικά το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης:

Γιάννης Κατρουζανάκης (Ανδρική ομάδα)

Χρήστος Μπάκας (Προπονητής φυσικής κατάστασης)

Δημήτρης Μιτελούδης (Εφήβων, Νέων Ανδρών – Βοηθός Γιάννη Κατρουζανάκη)

Διονύσης Μητρόπουλος (Team Manager)

Θοδωρής Μπερδές (Τεχνικός Διευθυντής τμημάτων υποδομής)

Γιάννης Παυλάκης (Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, Προπονητής Μίνι Παίδων και Παίδων)

Μιχάλης Δραγώνας (Προπονητής «Ακαδημιών» και Προ Μίνι)

Κέλλυ Καλτσίδου (Προπονήτρια «Ακαδημιών»)

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης μιλά με τους συνεργάτες του Χρήστο Μπάκα και Δημήτρη Μιτελούδη

 

Ο νέος team manager του Απόλλωνα Σμύρνης, Διονύσης Μητρόπουλος

Οι Θοδωρής Μπερδές, Γιάννης Παυλάκης, Μιχάλης Δραγώνας και Κέλλυ Καλτσίδου (από αριστερά προς τα δεξιά)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA