Οι πανηγυρισμοί στη Βάσας δεν έχουν κοπάσει μετά την κατάκτηση του φετινού Euro Cup, καθώς ο ουγγρικός σύλλογος κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο ύστερα από 21 χρόνια αναμονήας, κάτω από τις οδηγίες του Σλόμπονταν Νίκιτς.

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και ηγετικό μέλος της, ο κορυφαίος σκόρερ, Ντράσκο Μπργκούλιαν, προσέφερε τα μέγιστα στην ευρωπαϊκή πορεία της Βάσας και τώρα στην ομάδα του Νίκιτς σκέφτονται ήδη τη «μάχη» της 3ης θέσης κόντρα στη Χόνβεντ για το ουγγρικό πρωτάθλημα, καθώς ο νικητής του ζευγαριού εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέσα σε αυτό, το #AQF24 είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Ντράσκο Μπργκούλιαν αποτελεί πρώτο μεταγραφικό στόχο της Πρίμορατς Κότορ, η οποία κάνει προσπάθειες να επανέλθει στις εγχώριες κορυφές, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα με αξιώσεις. Παράλληλα, η επιστροφή του Μπργκούλιαν θα δώσει μεγάλη χαρά στους οπαδούς της ομάδας από το Κότορ, καθώς αποτελεί γενέτειρα του θρυλικού περιφερειακού και επίσης θα είναι σημαντικό για την υδατοσφαίριση του Μαυροβουνίου να επιστρέψει ένας αθλητής τέτοιου βεληνεκούς στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Φυσικά, ο Μαυροβούνιος αθλητής έχει κι άλλες προτάσεις, ωστόσο όπως δήλωσε πάντα τον γοήτευε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Κότορ για την Πρίμορατς και αυτό δεν αποκλείεται, εφόσον ο σύλλογος δώσει… διαπιστευτήρια ότι έχει υψηλούς στόχος και ισχυρή οικονομική φερεγγυότητα.