Η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Πειραιά να τερματίζει στην 7η θέση του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και ένας από τους πολύ σημαντικούς αθλητές στη «φαρέτρα» του Φάνη Κουντουδιού ήταν ο Δήμος Δερμιτζάκης. Ο έμπειρος περιφερειακός ήρθε στην ομάδα του Πειραιά την περασμένη σεζόν έχοντας «στην πλάτη» του ένα βιογραφικό από πολύ σημαντικά σωματεία όπως ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός, η Βουλιαγμένη και τα Χανιά που είναι και η γενέτειρα του.

Ο Δερμιτζάκης που βίωσε μία πολύ «γεμάτη» σεζόν φέτος με τον «Αυτοκράτορα» δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον Όμιλο του Πειραιά, ωστόσο μιλώντας στο #Aquafeed24, μόνο αγάπη θρέφει για την «κυανόλευκη» οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους φεύγουν, για όσους μένουν, αλλά και για όσους πρόκειται να έρθουν σε μια ομάδα.

Ο Δήμος Δερμιτζάκης αποχαιρετά τον Εθνικό μέσω του #AQF24:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο του Εθνικού. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην ομάδα, μου προσέφερε αμέριστη στήριξη και με έκανε να αισθανθώ μέλος της. Το διάστημα που πέρασα εδώ γνώρισα ανθρώπους καταπληκτικούς ανθρώπους, ζεστούς, που με έκαναν να αισθανθώ και εγώ κομμάτι αυτής της οικογένειας που ονομάζεται Εθνικός. Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον Φάνη Κουντουδιό, που εκτός των άλλων είναι πλέον και ένας καλός μου φίλος.

Νομίζω ότι το σωστό σε αυτή την περίσταση δεν είναι το αντίο αλλά το εις το επανιδείν».

Facebook Comments