Το σχέδιο δράσης 100 ημερών – μανιφέστο της LEN και η επίσκεψη στη Ρώμη για την πορεία του Ευρωπαϊκού

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Όπως περιγράφεται στο μανιφέστο και στο σχέδιο δράσης 100 ημερών της νέας διοίκησης της LEN, που παρουσιάζεται σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο, θα συσταθεί μια Επιτροπή Μεταρρύθμισης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για να διασφαλίσει ότι η LEN θα γίνει ένας πρότυπος αθλητικός οργανισμός που εξυπηρετεί τα μέλη του με τον βέλτιστο τρόπο.

Το μπιρό της LEN, στο οποίο κατέχει θέση Αντιπροέδρου ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, συμφώνησε να διατηρήσει το International Sport Campaign Group (ISCG) για να παρέχει στρατηγική υποστήριξη στις Επιτροπές και να βοηθά στην υλοποίηση του σχεδίου δράσης. Το μέλος του προεδρείου Rokur í Jákupsstovu, έχει οριστεί ως σύνδεσμος για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα ΜΜΕ. Η ISCG θα παρέχει υπηρεσίες για τον σχεδιασμό και την παροχή υπηρεσιών LEN Media, σε συνεργασία με την υπάρχουσα ομάδα LEN Media. Το ISCG θα επικεντρωθεί στις εταιρικές επικοινωνίες LEN, αλλά και θα υποστηρίξει την προώθηση εκδηλώσεων LEN.

Η LEN, εξάλλου, ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Αντιπρόεδρός της Κυριάκος Γιαννόπουλος θα είναι Liaison (σύνδεσμος) του μπιρό με τις Επιτροπές (τεχνικές και άλλες) του αθλήματος της υδατοσφαίρισης. Σύνδεσμοι επίσης με την υδατοσφαίριση θα είναι οι: Fernando Carpena και Miloš Mračević. Οι Liaison με τα υπόλοιπα αθλήματα είναι: Κολύμβηση: Christer Magnusson, Gilles Sezionale. Καταδύσεις και High Diving: Marco Troll, Petr Ryška. Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Noam Zwi, Andida Bouma. Open Water: Pia Johansen, Marco Troll. Μάστερ: Sami Wahlman, Arno Pajek.

Για τις άλλες σημαντικές αποφάσεις που περιέχονται στο ενημερωτικό δελτίο της LEN σας έχουμε ήδη ενημερώσει ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Χθες Παρασκευή (11/3), εξάλλου, έγινε συνάντηση στη Ρώμη μεταξύ αντιπροσωπείας του μπιρό της LEN και των Ιταλών διοργανωτών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κολύμβησης, Καταδύσεων, Καλλιτεχνικής (Federazione Italiana Nuoto) για να συζητήσουν θέματα σχετικά με τη διοργάνωση που θα γίνει στην αιώνια πόλη 11-21 Αυγούστου και την πορεία της προετοιμασίας της. Παρών ήταν ο Aντιπρόεδρος της Eυρωπαϊκής ομοσπονδίας και Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Μετείχαν επίσης ο εκτελεστικός διευθυντής των αγώνων Μπρούνο Καμπανίλε, ο Πρόεδρος της LEN Αντόνιο Σίλβα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LEN Τζιάνι Μινερβίνι, ο Αθλητικός Διευθυντής της LEN Μάρκο Μπίρι και ο Αντιπρόεδρος της LEN Γιόσιπ Βάρντοβιτς.

“‘Ηταν μια σημαντική συνάντηση στην οποία έγινε εμπεριστατωμένη συζήτηση για την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που είναι σε καλό δρόμο, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τα αθλήματα της LEN και τα οποία σύντομα θα βρουν λύση”, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA