Το “αντίο” του Σκουμπάκη στον Ολυμπιακό

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε ο διεθνής πολίστας, Δημήτρης Σκουμπάκης, τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η μεταγραφική υποψία που ήθελε τον Χανιώτη πρωταθλητή στην Βουλιαγμένη, είχε διατυπωθεί ήδη, στις 7 Ιουνίου από το Aquafeed24, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ν.Ο.Β., εκτός απροόπτου. Τα δύο μεγάλα σωματεία της Ελλάδας, ενδέχεται να ανταγωνιστούν σκληρά στην νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς οι ενισχύσεις τους στα ρόστερ είναι αναμφίβολα σημαντικές.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, ο Έλληνας αμυντικός, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, δεν τελειώσαμε την Ευρωπαϊκή πορεία μας όπως θα θέλαμε, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και ευτυχώς, ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει καλύτερο. Καταφέραμε όμως, παρόλα αυτά να κατακτήσουμε τους δύο εγχώριους τίτλους και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Όσο αναπνέω θα προσπαθώ να βελτιώνομαι, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και ως άνθρωπος. Δόξα τω Θεό έχω ανθρώπους γύρω μου να με στηρίζουν και με αγαπάνε όπως η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού γι’ αυτά τα 3 όμορφα χρόνια που είχα στην καριέρα μου. Εις το επανιδείν»!

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA