Το πρώτο ντέρμπι του Προολυμπιακού δεν είχε νικήτρια

by Aquafeed 24

Επιτέλους… ντέρμπι στο Προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ, καθώς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής την Τετάρτη, η Ιταλία αντιμετώπισε την Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση στην Τεργέστη, σε έναν αγώνα που έληξε χωρίς νικήτρια.

Οι δύο χώρες έδειξαν αρκετά κοντά και παρότι η Ολλανδία παρουσιάζει κατά τη γνώμη μας καλύτερη εικόνα ως σύνολο, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και μάλιστα να προηγηθεί με 6-7 στο 4:25 με ένα ωραίο γκολ της Μαρλέτα σε παίκτη παραπάνω, πριν έρθει το λυτρωτικό τέρμα για την Ολλανδία από την Κένινγκ επίσης σε παίκτη παραπάνω και χάρη στην άμεση δράση της Φαν ντε Κρατς που «είδε» μια πάσα με ρίσκο προς τη συμπαίκτρια της.

Στο τελευταίο λεπτό ακολούθησε ποινή υπέρ της Ιταλίας, ωστόσο οι Ολλανδές έπαιξαν εξαιρετικά το λιγότερο και τελείωσε ο χρόνος για την ομάδα του Πάολο Ζίτσα, χωρίς να αλλάζει κάτι στην τελευταία φάση του αγώνα με την ολλανδική κατοχή μπάλας να μην καταλήγει σε γκολ (7-7).

Μην λησμονούμε ότι από τον περασμένο Φλεβάρη οι δύο χώρες δεν είχαν δώσει άλλο παιχνίδι τέτοιου επιπέδου και διαπιστώνεται ότι δεν υστέρησαν σε ποιότητα.

Ο βαθμός της ισοπαλίας σημαίνει ένα πράγμα για την ομάδα του Άρνο Χαβένγκα και του Ευάγγελου Δουδέση, ότι πρέπει να κερδίσει με διαφορά 13 γκολ και πάνω τη Γαλλία την 3η αγωνιστική για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ουγγαρία νίκησε το Καζακστάν 23-6, η Ελλάδα 20-1 το Ισραήλ και η Γαλλία 17-9 τη Σλοβακία.

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεχωρίζει το ντέρμπι Ελλάδα-Ουγγαρία στις 15:00, ενώ ακόμη θα διεξαχθούν:

Γαλλία – Ολλανδία 17:00

Ιταλία – Σλοβακία 19:00

Ισραήλ – Καζακστάν 21:00

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA