Το πρόγραμμα του ΑΝΟ Γλυφάδας, του Εθνικού Πειραιά και του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Women’s Champions League

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με λίγες μέρες να απομένουν για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Women’s Champions League, γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα τους για τις ημέρες 17-20 Νοεμβρίου.

Εθνικός Πειραιά, ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΟ Βουλιαγμένης ετοιμάζονται πυρετωδώς, με λιγότερο από επτά (7) ημέρες να απομένουν για εκκίνηση των φετινών υποχρεώσεων στους ομίλους τους.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Όπως γνωρίζουμε οι Κυπελλούχες Ευρώπης θα ταξιδέψουν στην Γαλλία και την Μιλούζ,  λόγω αδυναμίας διεξαγωγής του ομίλου από τη Ρόμα στη Ρώμη. Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου που έχει την σπουδαία κληρονομιά του Ευρωπαϊκού τίτλου από την σεζόν που πέρασε, δείχνει συνεχώς να βρίσκει ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα του Εθνικού Πειραιά:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

21:30: Εθνικός Πειραιά – Ρόμα

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

19:30: Εθνικός Πειραιά – Σπαντάου Βερολίνου

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 

12:30: Εθνικός Πειραιά Ντουναϊσβάρος

21:30: Μιλούζ – Εθνικός Πειραιά

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης την ίδια ημερομηνία ταξιδεύει στο Πασένσε της Πορτογαλίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Νις, την Πασένσε (που είναι και διοργανώτρια), την Ματαρό και την ZVL 1986. Η ομάδα της Κικής Λιόση, δείχνει από την αρχή του πρωταθλήματος να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής πολύ πειστικές εμφανίσεις και στις δύο πλευρές του τερέν.

Το πρόγραμμα του ΝΟ Βουλιαγμένης (ώρες Ελλάδας):

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

20:30 – Βουλιαγμένη – Νις

Παρασκευή  18 Νοεμβρίου

14:00 Ματαρό – ΝΟ Βουλιαγμένης

Σάββατο 19 Νοέμβριου

21:00 Βουλιαγμένη – ZVL 1986

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

12:00 Πασένσε – Βουλιαγμένη

 

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Για το τέλος, έμεινε φυσικά η ομάδα που διοργανώσει τον όμιλο των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ελλάδα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, τις Νανσί, Ντε Ζααζ, Τεράσα και Έγκερ, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε έναν από τους πιο ανοικτούς ομίλους στη διοργάνωση, με τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας να έχουν σίγουρα τις δυνατότητες να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το πρόγραμμα του ΑΝΟ Γλυφάδας:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

20:30 ΑΝΟ Γλυφάδας – Νανσί

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

18:45 Ντε Ζααν – ΑΝΟ Γλυφάδας

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

20:30 ΑΝΟ Γλυφάδας – Τεράσα

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

11:45 ΑΝΟ Γλυφάδας – Έγκερ

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA