Το παιχνίδι της λύτρωσης

by Aquafeed 24

Ο δρόμος για το Τόκιο περιλαμβάνει δύο ακόμη εμπόδια για την Εθνική ομάδα γυναικών, καθώς η Ολλανδία ναι μεν κέρδισε τη Γαλλία με σκορ 15-6, αλλά δεν πήρε τη διαφορά +13 τερμάτων που χρειαζόταν για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο έναντι της Ιταλίας που είχε νικήσει τις Γαλλίδες 19-6. *

Ως απόρροια των παραπάνω, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 21:00 τη Σλοβακία, δηλαδή την 4η του Α’ Ομίλου και το Σάββατο θα τα δώσει όλα για όλα με αντίπαλο την ταλαντούχα Ολλανδία, στο τεχνικό επιτελείο της οποίας με εξαιρετικά σημαντικό ρόλο βρίσκεται ο Ευάγγελος Δουδέσης.

Εκτός απροόπτου, το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι το Ουγγαρία-Ιταλία και το παιχνίδι της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει ενταθεί για τα καλά.

  • Ακολουθεί την Πέμπτη στις 19:00 το Ιταλία – Σλοβακία και με νίκη η ομάδα του Πάολο Ζίτσα κατοχυρώνει την πρώτη θέση στον όμιλο της και για να χάσει θα πρέπει να γίνει κάτι εκτός πραγματικότητας.

Το Ολλανδία – Ελλάδα θα αποτελέσει ένα παιχνίδι ιστορικό για τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν να συμμετάσχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2008 (σ.σ Ολλανδία το χρυσό στο Πεκίνο) και διατηρούν την ίδια βαθιά δίψα για τη συγκεκριμένη διάκριση, που αποτελεί ιερό στόχο για όλες τις αθλήτριες. Η λύτρωση για μια εκ των δύο, ύστερα από δύο διαδοχικές απουσίες σε Λονδίνο και Ρίο, θα έρθει μετά τη μεγάλη μάχη του ημιτελικού ανάμεσά τους το Σάββατο στις 19:00.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA