Οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο, ακόμη και η κορυφαία όλων, το NBA, έριξαν κουρτίνα στις επερχόμενες αναμετρήσεις τους μέχρι νεοτέρας, λόγω του κορωνοϊού, χάνοντας εκατομμύρια, αλλά κοιτάζοντας το ανθρώπινο συμφέρον.

Στον Υγρό Στίβο της χώρας μας έχουν αναβληθεί πολύ σωστά από την ΚΟΕ πολυάριθμες διοργανώσεις στην κολύμβηση, την συγχρονισμένη, ηλικιακά πρωταθλήματα στο πόλο, ακόμη και η Α2 ανδρών.

Το μόνα πρωταθλήματα που ακόμη δεν έχουν αναβληθεί είναι η Α1 ανδρών και η Α’ γυναικών, ενώ η 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης διεξάγεται σε ελάχιστες ώρες σε Πειραιά και Γλυφάδα!

Ως ιστοσελίδα κάνουμε έκκληση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και τον πρόεδρο, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, να παρέμβουν δυναμικά ξανά και να αναβάλουν τα σημερινά παιχνίδια και όσα ακολουθούν τις επόμενες ημέρες!

Δεν μπορεί κανένας να εγγυηθεί την υγεία των αθλητριών, των προπονητών τους και όλων των ανθρώπων των ομάδων που έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν μετά την απόφαση Αυγενάκη. Είναι επικίνδυνο να αγωνιστούν τα παιδιά απόψε, όπως ήταν και χθες, ενώ δεν θα μας έκανε αρνητική εντύπωση αν οι ομάδες έπαιρναν την κατάσταση στα χέρια τους…

 

Facebook Comments