Από την πρώτη ημέρα που κρέμασε το σκουφάκι του, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φερεντσβάρος, ο σπουδαίος Γιόσιπ Πάβιτς ήταν βέβαιος ότι σύντομα θα ασχοληθεί με το άθλημα που έχει δώσει τη ζωή του από ένα νέο πόστο.

Η κροατική ομοσπονδία τον έχει σε τεράστια εκτίμηση, ωστόσο το πεδίο που θεωρεί ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσει ο Πάβιτς είναι εν τέλει η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.

Η ιστορική κροατική ομάδα πρότεινε στον Κροάτη θρύλο να αναλάβει ρόλο team manager και ο Πάβιτς την αποδέχθηκε με χαρά, ενώ από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει να εργάζεται στο νέο του πόστο και είμαστε σίγουροι ότι ήδη έχει σχεδιάσει αρκετά πράγματα!

Ο Πάβιτς υπήρξε επί χρόνια τερματοφύλακας της Μλάντοστ και τώρα θα την υπηρετήσει χωρίς να φορά μαγιό και σκουφάκι, με την επιρροή του να αναμένεται σημαντική στην πορεία της ομάδας του Ζάγκρεμπ.

Ευχή του Γιόσιπ Πάβιτς, χωρίς αμφιβολία, θα είναι να κληρωθεί η Μλάντοστ με τον Ολυμπιακό στο επερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, για να έχει την ευκαιρία να έρθει στην Αθήνα και να δει αγαπημένους του φίλους ξανά!

Facebook Comments