Το μήνυμα του Άγγελου Βλαχόπουλου προς την ελληνική αποστολή και το «ευχαριστώ» για την στήριξη που δέχθηκε από την Εθνική ομάδα!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στα social media, ο Άγγελος Βλαχόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό – Θοδωρή Βλάχο, τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα – οι οποίοι και αναχωρούν σήμερα Δευτέρα 10/07 για την Φουκουόκα, καθώς και τον Πρόεδρο της ΚΟΕ – Κυριάκο Γιαννόπουλο, για το περιθώριο, την στήριξη και την κατανόηση που προσέφεραν στον Έλληνα διεθνή σχετικά με το προσωπικό ζήτημα, για το οποίο δεν μπορεί να ακολουθήσει την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τώρα που η ομάδα ταξιδεύει για την Φουκουόκα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πρόεδρο κύριο Γιαννόπουλο, τον προπονητή κύριο Βλάχο και τους συνεργάτες του, καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα για την κατανόηση, την υπομονή και την στήριξή τους.

Ξέρω πολύ καλά ότι η μητέρα μου θα ήθελε να είμαι εκεί μαζί τους, αλλά πιστεύω ότι κάθε φορά που θα ανοίγει τα μάτια της στην εντατική θα παίρνει δύναμη βλέποντας με δίπλα της».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA