Το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού του Παναθηναϊκού έφερε «Παπαστράτειο» λέει η Αστυνομία!

by Aquafeed 24

Έχουν πληθύνει ανησυχητικά τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα σκληρής βίας, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στο Παπαστράτειο και τον αγώνα της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα.

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας συνεχίζει τις έρευνες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για απόρροια μιας βεντέτας που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε χούλιγκαν των «αιωνίων» και εκδηλώνεται σε παιχνίδια όχι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά με πενιχρή αστυνομική παρουσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο!

Ένα βίντεο σοκαριστικό, με βάση τις μαρτυρίες των αστυνομικών, που το εξετάζουν και επιχειρούν να βρουν τους ενόχους καθώς πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα.

Στο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν οι δράστες, τρεις άνδρες την κρατούν και δύο την χτυπούν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε το περιστατικό και εκτιμά ότι η «απάντηση» από την άλλη πλευρά είχε συγκεκριμένο στόχο, καθώς η νεαρή γυναίκα που χτυπήθηκε ανήκει στο οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει, το «ντου» μέσα στο Παπαστράτειο, σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (αλλά και προηγουμένως σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές) ήταν το επιστέγασμα των εκατέρωθεν επιθέσεων και του σκηνικού ωμής βίας που έχει στηθεί σε όλη την Αττική. Οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού φέρονται να είχαν πληροφορηθεί ότι μέσα στο κολυμβητήριο βρίσκονταν και οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που ακολουθούν την ομάδα τους και πλέον μετά και απ’ αυτό το σκηνικό, η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα παραπάνω, καθώς πήρε θέση για το αποτρόπαιο βίντεο με το μαχαίρωμα γυναίκας: «Ενημερώθηκα για το βίντεο. Είναι εξωφρενικό, αποτρόπαιο και απόλυτα καταδικαστέο. Συνέβη ένα πραγματικά φρικαλέο επεισόδιο οπαδικής βίας με επίθεση σε γυναίκα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον αρχηγό της αστυνομίας και αύριο θα σας ενημερώσω. Είναι στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς. Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Οι δολοφονικές ενέργειες πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα, η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει αυστηρά μέτρα. Ας κρατήσουν τους ανεγκέφαλους μακριά από ευγενή αθλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας που είναι ικανά να «τραυματίσουν» αθώες ψυχές.

Για αυτό, καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται. Όλοι μας. Διότι αν δώσουμε άλλοθι σε μια μορφή βίας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα αντίποινα. Οπουδήποτε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA