Με επίσημη ανακοίνωση της, η παράταξη «Κολυμπάμε Μαζί» με επικεφαλής τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, παρουσίασε όλα τα ονόματα των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες της ΚΟΕ στις 29 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση: 

Σας παρουσιάζουμε την Ομάδα της κίνησης «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» που τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης των 202 σωματείων του Υγρού Στίβου.
Η κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», με ηγέτη τον Ολυμπιονίκη Κυριάκο Γιαννόπουλο ήταν η πρώτη που παρουσίασε Στρατηγικό σχέδιο, Πρόγραμμα και Χρονοδιάγραμμα δράσης.
Αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες των σωματείων της επικράτειας για την επόμενη μέρα ενώ στις τάξεις της συμπεριλαμβάνονται παράγοντες με σημαντική προσφορά και μακρά θητεία στα σωματεία προέλευσης των.
Η ομάδα της κίνησης «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» απαρτίζεται, για πρώτη φορά στην Ιστορία του Υγρού στίβου στην Ελλάδα, από 17 μέλη Διοικητικών Συμβουλίων εκ των οποίων 10 Πρόεδροι και 4 Αντιπρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων, που εκπροσωπούν 8 Περιφέρειες της Ελληνικής επικράτειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τα υποψήφια μέλη δεν έχει θητεύσει σε προηγούμενα ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Η κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» θεωρεί τιμή της να προτείνει για τακτικό εκπρόσωπο της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το μέλος του ΝΟ Κορίνθου και Ολυμπιονίκη στην κολύμβηση Νίκο Ξυλούρη ενώ για τη θέση αναπληρωτή, την Πρόεδρο του Ηρακλείου 91, Αλεξάνδρα Μαρίνη Δραμιτινού.
Όλοι μαζί με «ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ» θα εργαστούμε από τη βάση μέχρι την κορυφή για το καλό όλων των αθλημάτων του Υγρού Στίβου.

Το πρόγραμμα του Κολυμπάμε Μαζί!

Facebook Comments