Στα ημιτελικά του Final 6 του Europa Cup που θα διεξαχθεί στο Τορίνο προκρίθηκε απευθείας η Ιταλία, η οποία πέρασε και από την έδρα της Γαλλίας με σκορ 8-14 και εξασφάλισε την πρωτιά του Β’ Ομίλου έχοντας έως τώρα 15 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα το σκορ ήταν 8-9 υπέρ των Ιταλίδων, οι οποίες ενδεχομένως να γνώριζαν ότι η Ολλανδία είχε επικρατήσει εκτός έδρας 10-11 της Ουγγαρίας, οπότε ο αγώνας δεν είχε ενδιαφέρον για τη «Σετερόσα».

Εκεί όπου όλοι βλέπαμε ντέρμπι, η Ρομπέρτα Μπιανκόνι είδε το τέρμα ως ευκαιρία για να το «κακοκοποιήσει» αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο έκανε το σκορ 8-12 με τρία προσωπικά γκολ, ενώ ακόμη δύο προσέθεσαν οι Γκιουστίνι και Αβένιο.

Στο έτερο παιχνίδι της Τρίτης, η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Ισραήλ του Δημήτρη Μαυρωτά και το… παράκανε είναι η αλήθεια με το τελικό σκορ (28-5).

Η Ρωσία έχει επίσης εξασφαλίσει την είσοδο της στα ημιτελικά τoυ F6 του Europa Cup στον Όμιλο της Ελλάδας, ενώ σημειώνεται ότι οι έξι αυτές ομάδες που θα βρεθούν στο Τορίνο, περνάνε παράλληλα στην επόμενη φάση του World League.

Facebook Comments