Το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Capitano!

by Aquafeed 24

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και ο Χρήστος Αφρουδάκης χαρακτήρισε σπουδαίο αντίπαλο τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει χαμήλους τόνους για τη συνέχεια.

Η Βουλιαγμένη πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 9-8 στα πέναλτι και ο Χρήστος Αφρουδάκης ήταν περιχαρής μετά το ματς

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΝΟΒ παρά τη χαρά του παρέμεινε προσγειωμένος, στάθηκε στην αξία του αντιπάλου ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το… δώρο που του έκαναν μιας και είχε γενέθλια στις 23/5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε προσωπικό επίπεδο ήταν από τα πιο ωραία δώρα γενεθλίων μου γιατί σήμερα (σ.σ Χθες) είχα γενέθλια. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για τη προσπάθεια που κάνανε και χάρισαν αυτή τη νίκη στη Βουλιαγμένη. Είναι πολύ σημαντική νίκη και για την ιστορία της απέναντι σε σπουδαίο αντίπαλο με πάρα πολλούς μεγάλους παίκτες. Στο πρώτο τελικό φτάσαμε στη πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στη κανονική διάρκεια αλλά δε τα καταφέραμε όμως στα πέναλτι ήταν πολύ καλός ο Χρύσανθος και η τύχη με το μέρος μας. Νομίζω βάλαμε σε σκέψη τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να τον κοντράρουμε και να του βάλουμε δύσκολα. Όντως δεν τον αφήσαμε να πάρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού μεγάλη διαφορά. Ήμασταν παρόντες κατά τη διάρκεια του αγώνα και όταν ο Ολυμπιακός ένιωσε την ανάσα μας έδειχνε να δυσκολευόταν να βρει λύσεις επιθετικά γιατί είναι ένα χαμηλό σκορ, γενικότερα. Από εκεί και πέρα είναι μια μεγάλη νίκη για την ιστορία του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η ιστορία όπου και να τελειώσει με τις εμφανίσεις που έχει κάνει αυτά τα δύο παιχνίδια η Βουλιαγμένη είναι ήδη θετική. Από εκεί και πέρα δε μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια καθώς παίζουμε με μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε το Champions League. Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να πατάμε στα πόδια μας. Δε μπορούμε ξαφνικά να θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές και η αλήθεια δεν είναι σωστό για έναν αθλητή οποίος δεν έχει μοχθήσει, δεν έχει δουλέψει σκληρά να του έρθουν έτσι απλά οι τίτλοι στα χέρια του. Δεν έχουμε κάποιο άγχος σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια επιτυχία για τον ΝΟΒ που έστειλε τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε ότι τα καταφέραμε όλα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA