Μια άλλη διάσταση στην αθλητική της πορεία έδωσε φέτος με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, η Ειρήνη Νίνου, με την νεαρή διεθνή περιφερειακό να πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της καριέρας της.

Η Ειρήνη Νίνου αποτέλεσε πρωταγωνίστρια της Γλυφάδας, ανέδειξε τις επιθετικές της αρετές και βομβάρδισε τα δίχτυα όλων των αντιπάλων σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον ΑΝΟΓ.

Μάλιστα, στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας τρία τέρματα που σημείωσε, όχι μόνον πήρε αγκαλιά το βραβείο της πρώτης σκόρερ για φέτος στην Α1 γυναικών, αλλά παράλληλα έσπασε και ένα μεγάλο ρεκόρ, μόλις στα 19 της χρόνια (20/09/2002).

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Νίνου, αν έχουμε προσμετρήσει σωστά τα φύλλα αγώνος, κατάφερε να πετύχει φέτος σε κανονική διάρκεια και Πλέι Οφ συνολικά 99 γκολ και έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Α1 σε μόλις μια σεζόν, το οποίο κατείχε η μεγάλη Αλεξάνδρα του ελληνικού πόλο, Αλεξάνδρα Ασημάκη, με 97 τέρματα από το 2016, όταν τα πέτυχε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Το μέλλον, είναι όλο δικό της και με συνέπεια ανέβασε τις προσωπικές της «μετοχές» κατακόρυφα φέτος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

Facebook Comments