Το HaBaWaBa Greece επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια απουσίας!

by Aquafeed 24

Από 7 έως και 10 Ιουλίου 2022, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) θα διεξαχθεί το 5ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece.

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece από το 2016 έως και 2019 και μετά από απουσία δύο ετών λόγω της COVID19, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development αυξάνει το  εύρος των ηλικιών που συμμετέχουν καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει πλέον τρείς ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 10,κάτω των 12και κάτω των 14 ετών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες έως 8 και έως 14 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Το HaBaWaBa προέρχεται από γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται  χώρα κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD). Φέτος το HaBaWaBa International Festival γιορτάζει την 11η συνεχή διοργάνωση και θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Ιουνίου στην ίδια τοποθεσία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο παλμαρέ της.

Το Format HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.),  ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας. 

Πρεσβευτής της διοργάνωσης είναι ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Άγγελος Βλαχόπουλος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.habawaba.gr καθώς και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/HaBaWaBaGreece/

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA