Το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ εδωσε το παρών στη σκυταλοδρομία αγάπης «Κολυμπάμε για τη Ζωή»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία συμμετείχε το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ την Κυριακή 18/09.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς βρέθηκε στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στον Πειραιά, για να συνδράμει στην σκυταλοδρομία αγάπης «Κολυμπάμε για τη ζωή» που έχει σκοπό την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Οι αθλήτριες τις Ένωσης κολύμπησαν μία συγκεκριμένη απόσταση η κάθε μία στο πλαίσιο της πολύ σπουδαίας αυτής κίνησης δηλώνοντας τόσο συμβολικά όσο και έμπρακτα την στήριξη τους στους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά με την επάρατη νόσο. Πολλοί αθλητές προσήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά για να στηρίξουν την πρωτοβουλία ανάμεσα τους και οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος Γιάννης Φουντούλης και Στέλιος Αργυρόπουλος.

Μετά τη συμμετοχή στο κολυμβητικό σκέλος, η αρχηγός της ομάδας Κάτια Μιχαηλίδου προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το γεγονός.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Μιχαηλίδου στο aek.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που η ομάδα της ΑΕΚ συμμετέχει σε μία τόσο σημαντική δράση και πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά εδώ στο κολυμβητήριο Ανδρέας Γαρύφαλλος. Τέτοιες κινήσεις σημαίνουν πάρα πολλά, δείχνοντας ότι ο αθλητισμός είναι απέναντι στον καρκίνο και είμαστε περήφανες που η ομάδα μας συμμετέχει για ακόμη μία φορά σε μία τέτοια κίνηση».

Πηγή: aek.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA